Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

My crazy fantasy

Ez a blog főként az én kitalált történeteimről fog szólni. Némelyikben fellelhetők híres személyek is. Ezek mellett további kedvenceimről, mint Rihannáról vagy a Vámpírnaplók sorozatról fogok még posztolni. Jó szórakozást! :)

The Vampire Diaries

2013.02.14. 19:49 | Softy | Szólj hozzá!

Gondolom mindannyian ismeritek a Vámpírnaplók (The Vampire Diaries) sorozatot. Nekem az egyik kedvencem.
Amerikában már a negyedik évadot játszák, de én arra gondoltam, hogy az első évadtól kezdve felrakom a részeket (mellé linket, ahol meg is nézhetitek, ha úgy tartja kedvetek), valamint egy rövid véleményt melléjük.

Mielőtt leírnám az első részről a véleményem, felsorolnám a fő karaktereket is.

Nina Dobrev: Elena Gilbert és Katherine Pierce
Paul Wesley: Stefan Salvatore
Ian Somerhalder: Damon Salvatore
Steven R. McQeen: Jeremy Gilbert
Sara Canning: Jenna Sommers
Katerina Graham: Bonnie Bennett
Candice Accola: Caroline Forbes
Zach Roerig: Matt Donovan
Kayla Ewell: Vicki Donovan
Michael Trevino: Tyler Lockwood
Matt Davis: Alaric Saltzman

És akkor kezdeném is az első évad első epizódjával. Ennek címe Hazatérés (az angol címe "Pilot"). Egy tipikus bevezető rész, ahol megismerkedhetünk a történettel és a szereplőkkel.  A Virginia városi Mystic Fallsban élő Elena Gilbert és Jeremy Gilbert elveszítik a szüleiket egy autóbalesetben. A testvérpár hivatalos gyámjuknak nagynénjüket, Jenna Sommers-t nevezik ki.
A nyári szünet utáni időszakban járunk az iskolakezdés elején. A Gilbert testvéreknek vissza kell térniük a normális megszokott hétköznapokba a tragédia után. Ez elég nehézkes, különösen Jeremy-nek, aki kezdetben rosszabb társaságba is keveredik.
Stefan Salvatore új diákként bukkan fel az iskolában. Elena, Bonnie és Caroline igen jóképűnek tartják. Valójában ő egy vámpír, ámbár ezt senki sem tudja. Stefan céllal jött vissza szülővárosába, Elenát szeretné megismerni, ugyanis kísérteties a hasonlóság közte és egykori szerelme Katherine között.
Stefan azonban rájön, hogy nem ő az egyetlen vámpír a városban, hiszen Vicki Donovant egy támadás éri az erdőben. Ő nem lehetett, mert ő emberi vérrel nem táplálkozik. A rész legvégén tűnik fel Damon Salvatore, Stefan bátyja, aki a rosszfiú és valószínűleg ő támadta meg Vickit.
Nekem az első rész nem tartozik a kedvenceim közé, de bevezetésnek valóban nem rossz. Jól mutatják be a szereplők sajátosságait, valamint a sztori alapját. Kicsit azért meghozza a kedvét az embernek a további epizódok megtekintéséhez.

Ha kedvet kapnátok megnézni az első évad első részét (akár láttátok már korábban, akár nem), ezt ezen az oldalon megtehetitek: http://www.cucirca.com/2009/09/11/the-vampire-diaries-season-1-episode-1-pilot/
Ha jobb szeretitek a szinkronos verziót, akkor ezt ajánlom: http://indavideo.hu/video/Vampirnaplok_1_evad_1_resz-Hazateres

A bejegyzés trackback címe:

https://my-crazy-fantasy.blog.hu/api/trackback/id/tr875079249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása