Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

My crazy fantasy

Ez a blog főként az én kitalált történeteimről fog szólni. Némelyikben fellelhetők híres személyek is. Ezek mellett további kedvenceimről, mint Rihannáról vagy a Vámpírnaplók sorozatról fogok még posztolni. Jó szórakozást! :)

Rihanna a Grammy-n

2013.02.15. 17:04 | Softy | Szólj hozzá!

riri3_1360942608.jpg_732x960

Egyszerűen tökéletes... mást erre a nőszemélyre nem lehet mondani!Remekül áll neki ez a piros ruha és a haja is nagyon jó! Csak ismételni tudom magam, hogy felülmúlta a többi női résztvevőt ezen a díjátadón!
Ha már itt tartunk, ő a "Legjobb Rövid Videoklip" díjat nyerte meg a We Found Love által. :)

Gondolom már hallottátok, hogy ismét hivatalosan együtt van Chris Brown-nal, amiért hideget és meleget is kap egyaránt. A fanok véleménye megoszlik, többen úgy vélik, hogy butaságot csinál... de hát ez a szerelem. ÉS Riri láthatóan bele van zúgva Chrisbe.
Elmondása szerint a srác megváltozott és egy nagyon jó ember, ezért arra kér mindenkit, hogy ne ítélkezzenek.
Hát ő tudja... én azért a helyében óvatos lennék egy olyan személlyel szemben, aki évekkel ezelőtt jól elátta a bajom. Ti mit gondoltok?

A bejegyzés trackback címe:

https://my-crazy-fantasy.blog.hu/api/trackback/id/tr45082308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása